BSD Bouw

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten verbouwen? Of het nu gaat om een grote of kleine klus, de specialisten van BSD Bouw voeren alle voorkomende bouwwerkzaamheden vakkundig uit!

Ons doel is een tevreden klant die jarenlang plezier heeft van de goed doordachte verbouwing. Vanuit dat oogpunt gaan wij met u in gesprek. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden, adviseren wij u. Zo pakt uw verbouwing nog beter uit dan u ooit had durven dromen!

Aanbouw, renovatie

De mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand uit te breiden of aan te passen zijn oneindig. Denk aan het plaatsen van een dakkapel, een aanbouw of serre. Maar ook het renoveren van verschillende ruimtes zoals uw badkamer en keuken zijn werkzaamheden die BSD Bouw efficiënt en kwalitatief hoogwaardig uitvoert. Naast de uitvoering, adviseren wij u graag over de indeling en materiaalkeuze. Indien gewenst nemen wij u zelfs de zorg voor de aanschaf van het door u gekozen materiaal uit handen. Vaak bieden wij u dan zelfs scherpere tarieven dan waarvoor u het in de winkel krijgt!

Nieuwbouw

Er komt veel kijken bij het bouwen van een nieuwe woning of bedrijfspand. Denk aan het aanvragen van vergunningen, de indeling van de woning of de aansluiting van gas, water, elektra en riolering.

Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, bouwen wij vakkundig aan uw droomhuis en ontzorgen wij u op elk gebied. BSD Bouw regelt alle onderdelen voor u. Vanaf de eerste schets, tot aan de oplevering. Ons team is nauw betrokken wij alle facetten van de bouw, ook tijdens de uitvoering van onderdelen waarvoor onderaannemers worden ingeschakeld.

Onderhoud en herstelwerkzaamheden – Erkend aardbeving schadespecialist

Zorg dat uw pand haar waarde behoudt. Laat uw woning of bedrijfspand vakkundig ouderhouden. Naast het standaard onderhoud zoals schilderwerk, herstelt BSD Bouw ook de schade die aan uw woning is ontstaan door bijvoorbeeld storm of aardbevingen. BSD Bouw is door Centrum Veilig Wonen erkend als aardbeving schadehersteller.

Voor iedere klus in en om het huis bent u bij ons aan het juiste adres. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!